Gotvach.bg»Избрани Колекции»Плодова пита с череши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плодова пита с череши

Плодова пита с череши

Открий всички 24 подбрани съвети относно плодова пита с череши в Gotvach.bg.
Плодова питаПлодова питаСложете плодовата пита в хладилник за поне няколко часа преди да поднесете....
Френска плодова питаФренска плодова пита
Загрейте фурната на 200 градуса. Разточете тестото на много голям тънък кръг около 30 см. Сложете го върху тава, обърната с дъното нагоре, и орежете...
Ябълкова плодова питаЯбълкова плодова пита
Разбъркваме в купа яйцата и захарта. Последователно прибавяме прясното мляко, олиото и вишневия сироп. Разбъркваме, след което добавяме и пресятото...
Икономична плодова питаИкономична плодова пита
Махаме кората на филиите и ги оформяме съобразно големината и формата на тавичката, в която ще се пече питата. Напръскваме ги с по няколко капки прясно...
Желирана плодова питаЖелирана плодова пита
1
След като желираната плодова пита е стегнала достатъчно, нарязваме на подходящи парчета поднасяме....
Плодова пита асортиПлодова пита асорти
Изважда се и върху него се нареждат смесените със захарта плодове - ред вишни, ред сливи, ред ягоди....
Плодова пита с конфитюрПлодова пита с конфитюр
Плодовата пита с конфитюр е много вкусна....
Плодова пита с ананасПлодова пита с ананас
След като вече е готова плодовата пита, оставяме 10 минути да поизстине и я вадим с хартията от тавата....
Плодова пита с ябълкиПлодова пита с ябълки
1
Разбиваме яйцата заедно със захарта и постепенно добавяме олиото, брашното и бакпулвера. Разбъркваме всичко много добре и слагаме орехите, канелата...
Плодова пита със смокиниПлодова пита със смокини
1
Намазвам формата за плодовата пита с маргарин. Ползвах Рама. Набрашнявам е леко. Изсипвам сместа и я заглаждам....
Плодова пита с ягодиПлодова пита с ягоди
Киселото мляко се разбива със захарта, докато тя се разтопи. Прибавят се яйцето, разтопеното масло, брашното, смесено със содата, и лимоновият сок...
Плодова пита с бананиПлодова пита с банани
От пресятото брашно, сметаната, захарта, лимоновия сок, солта, канелата и ванилията се замесва тесто, което се разделя на две части. Разточват...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: