Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни Качества на Просото
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни Качества на Просото

Полезни Качества на Просото

Открий всички 12 авторски предложения относно полезни качества на просото в Gotvach.bg.
Бухтички със сирене от детството ниБухтички със сирене от детството ниПресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата. Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене...
Просо с тикваПросо с тиква
Просото с тиква е много вкусно и полезно за сутрешна или следобедна закуска. Вижте още вкусни десерти просо и можем ли да отслабнеш с просо :)...
Просо с картофиПросо с картофи
Просото се вари в бульона на слаб огън. След половин час се добавят нарязаните на кубчета картофи....
Просо с кокосово млякоПросо с кокосово мляко
Овкусяваме десерта с просо с мед, нарязан/пюриран плод и изяждаме бързо. Просо с кокосово мляко е чудесна идея за здравословна закуска!...
Апетитно просо с туршияАпетитно просо с туршия
Сипваме предварително добре измитото просо да се вари заедно с туршията във врящата вода....
Запеканка с просо и кашкавалЗапеканка с просо и кашкавал
Необикновена, но апетитна запеканка с просо и кашкавал! Първо оставете просото да престои във вода една нощ....
Хляб с просо и нахутХляб с просо и нахут
Когато хлябът с просо и нахут изстине, нарежете на филийки. Съхранявайте в хладилник....
Салата с просо и доматиСалата с просо и домати
1
Просото се измива, съдът се похлупва и завива с топла кърпа, за да набъбне още....
Кюфтета с просо и лещаКюфтета с просо и леща
1
Просото се изсипва и се разбърква докато се получи гладка смес....
Риба с просо в гювечетаРиба с просо в гювечета
От рибния бульон се изважда дафиновият лист и се пуска да се вари просото. Към края на варенето се добавя задушеният лук....
Кюфтенца от просо и спанакКюфтенца от просо и спанак
3
Просото сваряваме в леко подсолена вода, отцеждаме и измиваме със студена вода....
Ризото с просо и зеленчуциРизото с просо и зеленчуци
След това се добавя и свареното просо и се разбърква добре. Накрая се добавя свареното месо и босилека и се сваля от огъня....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: