Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Заек в гърнеОставете да се охлади и накиснете заека в нея за 1 денонощие, като се обръща на няколко пъти....
Заек с горчицаЗаекът се измива, подсушава се и се нарязва на порции. Поръсва се със сол и черен пипер....
1
Заек с ябълки
Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....
Заек с мед
Нарежете заека на порционни парчета. Потопете всяко парче първо в соса, после в брашно и изпържете на силен огън в зехтина до омекване....
Заек с маслиниПочистения и подсушен заек порционирайте и го залейте с марината от оцета, водата, нарязания лук и подправките....
1
Заек с лапад
Почистете заешкото месо, хубаво го осолете, поръсете с черен пипер и лимонов сок и оставете в покрит съд на хладно за 6 часа.
Загрейте олиото...
Заек с картофиСлагам заека да се свари.
След това нарязвам картофите и лука и ги слагам в тава, намазана с олио.
Прибавям заешкото месо....
2
Заек с виноИзползвала съм заек от Лидъл. Нарязвам си заека на порции и го измивам след това добре. Взимам си дълбока тенджерка....
1
Заек с лук
Порционирайте заека, който предварително сте почистили.
Овалвайте парчетата в брашно и запържете, докато придобият златист загар....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка: