Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Заешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Така приготвено ястието ври още половин час. Поднася се с джоджен.
Говеждата пастърма с фасул е готова....

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...

Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка: