Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пилешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка пастърмаПилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се продупчва с дебела игла и се нанизва на конец....
Хапки с розички от пушена сьомга, пилешка пастърма и крема сирене
Нарежете филето пушена сьомга или пастърмата на относително равни ивички /не е нужно да са напълно еднакви/.
4....
Говежда пастърма с фасул
Така приготвено ястието ври още половин час. Поднася се с джоджен.
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от бут
Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: