Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
30
ПастърмаДомашна пастърма
Готовата пастърма леко я измивам преди да готвя с нея.
Домашната пастърма е много вкусна....
Конска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици.
Конската пастърма е готова....
1
Свинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
7
Телешка пастърмаКритерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й.
Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....
5
Пилешка пастърмаПилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се продупчва с дебела игла и се нанизва на конец....
1
Класическа телешка пастърма
Пастърмата може да се съхранява в хладилник до няколко месеца така приготвена.
Класическата телешка пастърма е готова....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: