Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Първо се изпържва пастърмата, която предварително се надребняваме.
Добавят се лукът, морковите, чушките....

Пастърмата може да се съхранява в хладилник до няколко месеца така приготвена.
Класическата телешка пастърма е готова....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...

2

6

Оставете да престои 30 минути, след което прибавете разбитите на сняг белтъци и нарязаната на малки кубченца пастърма....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: