Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пастърма

Приготвяне на Пастърма

Открий всички 23 подбрани съвети за приготвяне на пастърма в Gotvach.bg.
Пастърма без консервантиПастърма без консервантиАз нямам тази възможност и за това оставих моята пастърма в хладилника, на скара, за две седмици....
Пастърма със зеленчуциПастърма със зеленчуци
Първо се изпържва пастърмата, която предварително се надребняваме. Добавят се лукът, морковите, чушките....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Бухти с пастърмаБухти с пастърма
Оставете да престои 30 минути, след което прибавете разбитите на сняг белтъци и нарязаната на малки кубченца пастърма....
Пъстра новогодишна пастърмаПъстра новогодишна пастърма
Така след третия ден пастърмата може да е готова за консумация....
Трахана с пастърмаТрахана с пастърма
Пастърмата се надробява на ситно, добавя се към лука. Следва червеният пипер....
Селска козя пастърмаСелска козя пастърма
3
На вече готовата за сушене козя пастърма не се слагат никакви подправки....
Домашна кайзер пастърмаДомашна кайзер пастърма
11
Домашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
Базовият начин на приготвяне е да се смесят солта и захарта....
Класическа телешка пастърмаКласическа телешка пастърма
Пастърмата може да се съхранява в хладилник до няколко месеца така приготвена. Класическата телешка пастърма е готова....
Домашна овча пастърмаДомашна овча пастърма
Домашната овча пастърма е готова....
Пастърма от бутПастърма от бут
Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: