Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Милинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Към размекнатата мас добавяме галетата и брашното, разбъркваме и заливаме милинките....

2

2

С мазнината може да се варира според вкуса - за по-сочни и мазни милинки повече, а за по-сухи по-малко....

После се увеличава на 180°C и печем милинките до зачервяване.
Изваждат се милинките с извара и хапваме топли по всяко време на деня!...

За тестото маята се активира във вода, слага се захарта, оставя се около 15 минути. После се добавя пресято брашно и сол, ако е необходимо, се добавя...

Приготвя се пастата, като се разтопява маслото в МВ, добавя се галета, сол, вода и се бърка на кашичка....

С четка се намазват милинките и отгоре се поръсват с галета.
Фурната е загрята предварително 100 градуса....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: