Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Мохито
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Безалкохолното Мохито се сервира се във висока чаша с 2 -3 дълги стръкове свежа мента и лед.
Източник: Cucinare E`COME Amare...

В подходяща чаша се слагат накъсаните стръкове мента и пресния лимонов сок. Натиска се с лъжица и се прибавя захарта.
Разбърква се и се добавя...

1

Портокалът се нарязва на кубчета. Поставят се със захарта във висока чаша. Всичко се стрива с чукче, за да се получи паста.
Добавят се листенцата...

2

В хаванче намачкваме ментата заедно със захарта. Във висока чаша поставяме леда.
От четирите броя лайм изстискваме сока.
Разпределяме по равно...

Лаймът се нарязва на 5 слайсчета. Взима се чаша хайбол. В нея се слагат четирите парчета лайм. Добавя се кафявата захар. Намачкват се с мъдлър, докато...

Смелете в кухненски робот бисквитите на трохи. Добавете маслото на парченца, 2-3 с.л. кафява захар и листенцата мента. Смелете всичко отново, до хомогенност...

В пасатор или блендер смесете динята, захарта и рома и блендирайте до хомогенност.
Сместа прецедете през цедка, като я оставите сама да изтече,...

Пасирайте заедно ментата, захарта, сока и кората от лайм.
Добавете рома и газираната вода.
Сипете в 6 чаши, украсете с мента и поднесете коктейлите...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: