Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Ошав от Сливи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Приготвят се шишчетата, като се нанизва последователно парче месо, парче слива.
Готовите шишчета се мажат с олио....

Пресипете приготвения ошав в подходяща купа.
Сервирайте великденския ошав както топъл, така и студен....

Накрая се добавя лист индрише към вашия ошав за Бъдни вечер и като се охлади, се сервира овкусен с лъжица лимонов сок....

Ошавът се поставя в хладилника, да се охлади.
Сервира се охладен ошав от сушени ябълки....

В тенджерка слагаме водата, докато заври.
След като заври, слагаме измитите джанки и варим 5 минутки.
Добавяме захарта и варим още 3-4 минути...

3

1

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: