Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкави Пържени Филии
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкави Пържени Филии

Пухкави Пържени Филии

Прегледай всички 24 авторски предложения относно пухкави пържени филии в Gotvach.bg.
Пържени филииПържени филииФилиите се топят в прясното мляко, след малко в разбитите яйца и се изпържват в предварително загрялото олио от двете страни....
Пържени филии (гренки)Пържени филии (гренки)
Пържените филии (гренки) са готови....
Пикантни пържени филииПикантни пържени филии
Хлябът се нарязва на филии и всяка филия се разполовява под ъгъл на триъгълник....
Икономични пържени филииИкономични пържени филии
Икономичните пържени филии са чудесни за закуска....
Пържени филии с плънкаПържени филии с плънка
С тази плънка мажем филиите и ги слепваме две по две. Потапяме ги първо в прясното мляко и след това в разбитото с яйца брашно....
Пържени филии за мезеПържени филии за мезе
Нарязваме багетата на филийки. В тиган сгорещяваме олио не повече от 1 или 2 с.л, ако е повече филията ще го попие....
Пържени филии без млякоПържени филии без мляко
Пържените филии без мляко са лесни и икономични....
Пържени филии с кашкавалПържени филии с кашкавал
1
Нарежете хляба на филии с дебелина 1 см. Загрейте олио в тиган и изпържете филийките, като добре потапяте и овалвате всяка в сместа....
Пържени филии с газирана водаПържени филии с газирана вода
Пържените филии с газирана вода се поднасят веднага....
Празничен сладкиш с пържени филииПразничен сладкиш с пържени филии
Отгоре слагаме останалите филии, върху тях крем. Поръсваме с шоколадови пръчици....
Пържени филии с кисело млякоПържени филии с кисело мляко
Овалваме си филийките в разбитите продукти и пържим в сгорещено олио. Сервираме със сладко, шоколад, мед, сирене или пудра захар по желание....
Пържени филии с кокосово маслоПържени филии с кокосово масло
За хората, които понякога се притесняват да похапват любимите си пържени филии заради това, че могат да бъдат много калорични и дори вредни за тяхното...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: