Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рецепти за Готвене Свинско със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти за Готвене Свинско със Зеле

Рецепти за Готвене Свинско със Зеле

Разгледай всички 27 подбрани съвети за рецепти за готвене свинско със зеле в Gotvach.bg.
Свинско със зеле в тенджераСвинско със зеле в тенджераЩом махнем свинското със зеле от котлона, нарязваме копър и разбъркваме хубаво. Свинското със зеле в тенджера е много вкусно....
Зеле с късчета свинско месоЗеле с късчета свинско месо
1
Оставяме зелето със свинското да се готви на тих огън. Разбъркваме....
Кисело зеле с пушено свинскоКисело зеле с пушено свинско
2
Загрейте мазнина и запържете нарязания свински бут за кратко. Извадете го и запържете морковите, а след това добавете скълцаното зеле....
Свинско със зеле и оризСвинско със зеле и ориз
1
Добавя се измитият ориз и свинското. Долива се вода. Пече се във фурна на 180 градуса....
Свинско със зелеСвинско със зеле
23
Ако рецептата ти харесва, опитай непременно и другите ни изпитани рецепти за свинско със зеле или свинско с кисело зеле....
Свинско със зеле на фурнаСвинско със зеле на фурна
4
Отделно, нарязаното зеле се задушава заедно с месото и доматеното пюре....
Свинско със зеле по СвищовскиСвинско със зеле по Свищовски
2
Киселото зеле се реже на на дребно и се слага при месото....
Свинско с кисело зеле и сметанаСвинско с кисело зеле и сметана
Свинското с кисело зеле и сметана е много вкусно....
Свинско с кисело зеле в гювечСвинско с кисело зеле в гювеч
5
Свинското с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Свинско месо със зеле и оризСвинско месо със зеле и ориз
4
В голяма тенджера смесете зелето, ориза и свинското месо....
Апетитно свинско със зеле и оризАпетитно свинско със зеле и ориз
Вече овкусено, зелето се запържва за 10-15 минути, за да омекне хубаво. Когато е готово, се прехвърля в тава....
Свинско с кисело зеле и сланинаСвинско с кисело зеле и сланина
Месото и зелето се нарязват на парчета и се слага в глинен гювеч или гърне....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: