Gotvach.bg»Избрани Колекции»Рецепти на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Сардина на тиганСардина на тиганСардините се почистват от люспи и вътрешности като главите се запазват. В коремния отвор се поставят сол, листа девисил и сок от лимон и се оставят...
Бъбреци на тиганБъбреци на тиган
Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има. Нарязват се на колелца и се мариноват в смес от сладко от люти чушки, горчица, сол,...
Рапани на тиганРапани на тиган
4
Измитите рапани се пускат във вряща вода и се варят се към 4 минути. Почистват се черупката, махат се и вътрешностите и роговата капачка. Нарежете...
Сом на тиганСом на тиган
Нарязваме сома на филета, като внимаваме да не останат кости. Овалваме в брашно и изтупваме да падне излишното. Поръсваме със сол и пържим...
Питки на тиганПитки на тиган
Пресейте брашното и добавете солта и содата. Постепенно добавете и млякото. В зависимост от консистенцията на млякото може да е по-малко или по-вече...
Базлами на тиганБазлами на тиган
Тиган с незалепващо покритие около 24 см. Базламите са работени в миксер. Ползвала съм заквасена сметана. В купата на миксера се поставят първо...
Гюзлемета на тиганГюзлемета на тиган
2
Нарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата. Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз....
Пъстърва на тиганПъстърва на тиган
Почистете внимателно рибите. Овкусете ги със смес от подправките и пресования чесън, напръскайте с лимонов сок и покрийте с алуминиево фолио....
Фузили на тиганФузили на тиган
1
Наситнете чушките и лука. Сгорещете олио в дълбок тиган и ги запържете. Добавете нарязаните гъби, а след кратко готвене прибавете и каймата....
Скариди на тиганСкариди на тиган
4
Измиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително. Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан...
Аспержи на тиганАспержи на тиган
В тиган разтопете кравето масло със зехтина. Измийте аспержите и отрежете дебелата и твърда част от стеблото. Сложете го в тигана. Изпържете...
Хлебчета на тиганХлебчета на тиган
Разтворете маята в леко затоплената вода със захарта и 3 с.л. брашно. Така получената кашичка оставете на топло да втаса за 8 минути, покрита с кърпа...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: