Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Октопод на тиганОктопод на тиганОктоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа. След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат. Когато се охлади,...
Хачапури на тиганХачапури на тиган
Смесете в купа кефира, сметаната и по желание лъжичка оцет (слагам я за всеки случай, за по-сигурно бухване на содата). Разбъркайте при млечната...
Джолан на тиганДжолан на тиган
Джоланът се обезкостява и се нарязва на малки хапки, които се накисват с водката и се оставят за около един час. Кокалът от джолана се слага да...
Торта на тиганТорта на тиган
1
От продуктите се омесва тесто. То се разделя на 8 топчета. Всяко се разточва на кора. Тя се дооформя на кръг с помощта на капак от тенджера - 22 см...
Кексчета на тиганКексчета на тиган
Разделят се белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, жълтъците се разбиват със захарта, млякото и ванилията. Прибавят се ванилията и брашното...
Спагети на тиганСпагети на тиган
Кипнете тенджера с подсолена вода и сварете спагетите според описанието на опаковката им. Прецедете ги, като запазите малко от водата на дъното на...
Пататник на тиганПататник на тиган
4
Настържете картофите, лука и праза на едро ренде. Посолете, добавете джоджен и чубрица и оставете за около 5 минути. Изстискайте картофите от...
Запеканка в тиганЗапеканка в тиган
2
Сварените картофи се настъргват. Сиренето, кашкавалът и кренвиршът се настъргват. Омесват се заедно с картофите. Добавят се яйцата и подправките...
Костур на тиганКостур на тиган
Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко. Смесете галетата...
Пиле на тиганПиле на тиган
1
Смесете заедно прясното мляко, соевия сос с малко сол и черен пипер. Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак....
Ориз в тиганОриз в тиган
Измийте ориза и добре го отцедете. Загрейте няколко лъжици мазнина в широк тиган, сипете ориза и го запържете, докато зърната не станат прозрачни...
Пърленки на тиганПърленки на тиган
7
Тестото се разделя на топки и всяка се разточва на кора, с дебелина около 5 мм. Намазва се с разтопена мас, поръсва се със сирене и чубрица и се навива...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: