Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Котлети на тиганНачукайте свинските котлети, залейте ги с коняка и обилно ги поръсете със сол, черен и бял пипер.
Загрейте мазнина в тиган и изпържете котлетите...
Костур на тиган
Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко.
Смесете галетата...
Пиле на тиганСмесете заедно прясното мляко, соевия сос с малко сол и черен пипер.
Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак....
1
Миди на тиганЗагрейте зехтина в голям тиган и запържете за няколко секунди чесъна.
Добавете почистените миди и долейте виното.
Похлупете тигана и раздрусайте...
3
Сьомга на тиганНарежете филето сьомга на порции, посолете и поръсете с черен пипер.
Оставете го да се маринова за 20 минути в смес от бялото вино, лимоновия...
1
Боб на тиган
Дълбок намазнен тиган задушете надребнените лук, моркови и чушка. Щом поомекнат, добавете доматите и разбъркайте.
След 3 минути включете и отцедения...
Аламинут на тиган
Оставете мазнината да се загрее хубаво в тигана. През това време нарежете сиренето на филии, дебели около 1 см.
Сложете всяка плочка в тигана...
Запеканка в тиганСварените картофи се настъргват.
Сиренето, кашкавалът и кренвиршът се настъргват. Омесват се заедно с картофите.
Добавят се яйцата и подправките...
2
Ципура на тиганПочистените ципури осолете и поръсете с черен пипер. Накиснете ги в 1 ч.ч. бяло вино за 15-20 минути.
Загрейте мазнина за пържене. Объркайте брашно...
2
Спагети на тиган
Кипнете тенджера с подсолена вода и сварете спагетите според описанието на опаковката им. Прецедете ги, като запазите малко от водата на дъното на...
Пъстърва на тиган
Почистете внимателно рибите. Овкусете ги със смес от подправките и пресования чесън, напръскайте с лимонов сок и покрийте с алуминиево фолио....
Гюзлемета на тиганНарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата.
Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: