Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди на тиганЗагрейте зехтина в голям тиган и запържете за няколко секунди чесъна.
Добавете почистените миди и долейте виното.
Похлупете тигана и раздрусайте...
3
МидиСьомга на тиганНарежете филето сьомга на порции, посолете и поръсете с черен пипер.
Оставете го да се маринова за 20 минути в смес от бялото вино, лимоновия...
1
Бекончета на тиган
Нарязвам бекона на тънки ивици. В купа го овкусявам като слагам соевия сос, пикантината, черния пипер, олиото и малко сол.
Разбърквам добре и...
Ципура на тиганПочистените ципури осолете и поръсете с черен пипер. Накиснете ги в 1 ч.ч. бяло вино за 15-20 минути.
Загрейте мазнина за пържене. Объркайте брашно...
2
Баница в тиган
Почистете спанака/праза и ги накълцайте ситно. Разбъркайте го добре с предварително разбитите яйца, натрошеното сирене, киселото мляко, 5 с.л. олио...
Котлети на тиган
Начукайте свинските котлети, залейте ги с коняка и обилно ги поръсете със сол, черен и бял пипер.
Загрейте мазнина в тиган и изпържете котлетите...
Охлюви на тиган
Охлювите хубаво се почистват много добре и се слагат да се сварят напълно. След това се отделят от черупките и им се почиства жилата. Запазват се...
Шкембе на тиган
Свинското шкембе се почиства, измива и сварява. След това се отцежда от бульона и се подправя със сол и черен и червен пипер.
Нарязва се на 2-...
Шаран на тиганРибата се почиства добре и се нарязва на парчета.
Посолява се и се оставя да престой около час.
След това се изпържва до златисто в сгорещено...
1
Баничка в тиганЛеко намазваме дъното на тигана с олио, поставяме първата кора като краищата висят навън, втората кора накъсваме и слагаме с натрошеното сирене като...
2
Банички на тиган
От изброените продукти се замесва тесто, оставя се да почине 10 минути.Разделя се на топки, всяка топка се разточва на кора, поръсва се със сирене...
Палачинки на тиганРазбивам много добре яйцата. В киселото мляко гася содата.
Постепенно добавям солта, захарта, содата и на части брашното. Разбърквам много добре...
8
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: