Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди на тиганЗагрейте зехтина в голям тиган и запържете за няколко секунди чесъна.
Добавете почистените миди и долейте виното....
3
МидиМиди на тиган с копър и чесън
Мидите на тиган с копър и чесън по този начин се получават страхотно!...
Миди на тиган с масло от аншоа
Върнете мидите в тигана с лимоновия сок и разбъркайте. Поднесете мидите, като ги залеете с маслото и аншоа и поръсите със зеления лук....
Миди Сърцевидки на тиган
Консумирайте задължително топли тези миди на тиган.
По желание може да си добавите сол.
Добър апетит!...
Миди Донакс на тиган
Отцеждат се добре от водата, може и да се подсушат леко и се сипват в тиган, леко намазнен със зехтина и нагорещен на силен огън....
Подлучени миди на тиган
Поднесете мидите с чесън с лимонов сок и магданоз.
Подлучените миди на тиган са апетитно мезе за вино или друго любимо питие....
Миди Дяволски нокът на тиган
Ако тиганът не ги побира всичките, по-добре ги пригответе на два пъти.
Пекат се 1-2 минути и се обръщат за още минутка....
Вкусни и ароматни миди на тиганСервираме готовите ароматни миди на тиган, обилно поляти с прясно изцеден лимонов сок....
2
Миди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Пържени миди
В тиган си загряваме зехтина потапяме всяка мида в бирата, след което я изпържваме до готовност.
Сервираме, докато са още горещи....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: