Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съхранение на Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за замразяване и съхранение на мидиМидите са сред предпочитаните морски дарове и благодарение на мидените ферми могат да бъдат консумирани и през зимата. Във всички случаи е най-добре...
Най-вкусните видове миди
Тези няколко вида миди са безспорно едни от най-вкусните, които могат да се открият на европейския пазар.
Mорска фина мида (Ruditapes Decussatus...
Яжте миди срещу косопад
Загубата на коса е свързана много често с генетични или хормонални проблеми. Но освен това през зимата, при заболявания като ковид и след навършване...
Как да готвим миди
За да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти...
Как да сготвим миди
Мидите са вкусна морска храна, която се отличава с особения си солено-сладък вкус. Тези морски дарове са изключително апетитни и не е изненада, че...
Как да ядем мидиМидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на ламарина....
1
Съхранение на магданозНай-разпространеният начин за съхранение е сушенето.
Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и изгнили листенца....
2
Съхранение на грозде
Друг метод за съхранение на грозде у нас е известен като "суха чепка". Гроздовете се поставят в щайги, наредени на етажи....
Съхранение на боб
Бобът е култура, оцеляла през хилядолетията. Тя е изиграла важна роля в изхранването на двата континента между Атлантическия и Тихия океан. Редица...
Съхранение на боровинки
Преди да приготвите боровинки за съхранение, трябва да отстраните тези, които са с леко загнили части или са били ударени....
Съхранение на зимнина
Съхраняването на храна за през зимата може да стане по редица начини.
Един от методите съхраняване на продукти през зимния период е замразяването...
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 10
51
43
32
24
10
Дай твоята оценка: