Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Кексчета на тиганКексчета на тиганРазделят се белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, жълтъците се разбиват със захарта, млякото и ванилията. Прибавят се ванилията и брашното...
Макарони на тиганМакарони на тиган
Сварете макароните във подсолена вода. Не се старайте да ги оставяте леко жилави, както е правилно да се варят, дори напротив - съвсем леко ги разварете...
Сом на тиганСом на тиган
Нарязваме сома на филета, като внимаваме да не останат кости. Овалваме в брашно и изтупваме да падне излишното. Поръсваме със сол и пържим...
Лазаня на тиганЛазаня на тиган
Подредете корите за лазаня в широк съд и покрийте с леко затоплена вода. Оставете ги така, за да се хидратират и омекнат, докато приготвяте всичко...
Сардини на тиганСардини на тиган
Сардините се изчистват от вътрешности. Не отстранявайте главите на рибите. Измийте и отцедете от водата. Нека да са леко подсушени. Посолете със...
Бисквитки на ТиганБисквитки на Тиган
От брашно, масло и маргарин пригответе маслено тесто. Пресейте брашното през фино сито в голяма купа. Маслото се стрива с брашното с пръсти, докато...
Камембер на тиганКамембер на тиган
1
Загрейте тиган с незалепващо дъно на силен огън-една степен под максималната. Сложете една лъжичка зехтин и запечете сиренето от двете страни...
Хлебчета на тиганХлебчета на тиган
Разтворете маята в леко затоплената вода със захарта и 3 с.л. брашно. Така получената кашичка оставете на топло да втаса за 8 минути, покрита с кърпа...
Банички на тиганБанички на тиган
От изброените продукти се замесва тесто, оставя се да почине 10 минути.Разделя се на топки, всяка топка се разточва на кора, поръсва се със сирене...
Колаче на тиганКолаче на тиган
Водата се затопля леко, размива се маята в нея, добавя се яйцето и солта. Слагаме олиото. Разбива се всичко много хубаво. Постепенно се добавя...
Шкембе на тиганШкембе на тиган
Свинското шкембе се почиства, измива и сварява. След това се отцежда от бульона и се подправя със сол и черен и червен пипер. Нарязва се на 2-...
Ребърца на тиганРебърца на тиган
Нарежете свинските ребърца на отделни части - най-добре с по-едно ребро, така бързо се сготвят. Сложете ги в голяма купа и леко поръсете със сол...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: