Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Сардина на тиганСардина на тиганСардините се почистват от люспи и вътрешности като главите се запазват. В коремния отвор се поставят сол, листа девисил и сок от лимон и се оставят...
Кексчета на тиганКексчета на тиган
Разделят се белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, жълтъците се разбиват със захарта, млякото и ванилията. Прибавят се ванилията и брашното...
Бъбреци на тиганБъбреци на тиган
Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има. Нарязват се на колелца и се мариноват в смес от сладко от люти чушки, горчица, сол,...
Базлами на тиганБазлами на тиган
Тиган с незалепващо покритие около 24 см. Базламите са работени в миксер. Ползвала съм заквасена сметана. В купата на миксера се поставят първо...
Хлебчета на тиганХлебчета на тиган
Разтворете маята в леко затоплената вода със захарта и 3 с.л. брашно. Така получената кашичка оставете на топло да втаса за 8 минути, покрита с кърпа...
Сардини на тиганСардини на тиган
Сардините се изчистват от вътрешности. Не отстранявайте главите на рибите. Измийте и отцедете от водата. Нека да са леко подсушени. Посолете със...
Бисквитки на ТиганБисквитки на Тиган
От брашно, масло и маргарин пригответе маслено тесто. Пресейте брашното през фино сито в голяма купа. Маслото се стрива с брашното с пръсти, докато...
Ребърца на тиганРебърца на тиган
Нарежете свинските ребърца на отделни части - най-добре с по-едно ребро, така бързо се сготвят. Сложете ги в голяма купа и леко поръсете със сол...
Лазаня на тиганЛазаня на тиган
Подредете корите за лазаня в широк съд и покрийте с леко затоплена вода. Оставете ги така, за да се хидратират и омекнат, докато приготвяте всичко...
Макарони на тиганМакарони на тиган
Сварете макароните във подсолена вода. Не се старайте да ги оставяте леко жилави, както е правилно да се варят, дори напротив - съвсем леко ги разварете...
Камембер на тиганКамембер на тиган
1
Загрейте тиган с незалепващо дъно на силен огън-една степен под максималната. Сложете една лъжичка зехтин и запечете сиренето от двете страни...
Лесна баница на тиганЛесна баница на тиган
1
Първо се разбива яйцето. После се добавя прясното мляко и отново се разбърква. Брашното се добавя по-малко и постепенно, и се разбърква постоянно...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: