Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руло Пънче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Още топъл, се завива на руло заедно с хартията.
Крем: Маслото се изважда да омекне. Шоколадът се разтапя на водна баня....

Към маслото се прибавят захарта, прясното мляко, лимоновия сок, настъргана кора от двата лимона и всичко се разбива на пяна с миксера.
Бакпулверът...

Завиваме го на руло и го покриваме с останалия крем. Прибираме на хладно за около 120 минути.
През това време правим ганаша....

Блата се развива, намазва се с половината от крема, завива се на руло. Останалата част от крема се разстила върху рулото....

След което с помощта на кърпата се завива на руло.
От двата края се реже по едно малко парче. Рулото се прехвърля върху поднос....

Нарежете шоколадовото руло косо (една трета от рулото) и го поставете отстрани, за да получите формата на пънче....

5

С получения крем намажете блата, навийте го отново на руло, намажете го отгоре с крем....

Отново навиваме блата на руло и оставяме в хладилника поне за час, да стегне....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: