Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Гърди с Кисело Зеле в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Гърди с Кисело Зеле в Гювеч

Свински Гърди с Кисело Зеле в Гювеч

Разгледай всички 24 избрани предложения за свински гърди с кисело зеле в гювеч в Gotvach.bg.
Свински гърди с кисело зелеСвински гърди с кисело зелеГотовото зеле, готовите свински гърди и доматения сос изсипваме в тава, нарязваме чушките, размесваме хубаво и ако е необходимо, добавяме сол, на...
Кисело зеле със свински гърдиКисело зеле със свински гърди
Готовото свинско със зеле се подправя с черен пипер....
Свински гърди с кисело зеле и зрял бобСвински гърди с кисело зеле и зрял боб
Добавя се нарязаното кисело зеле и то се запържва до полуготовност....
Свински гърди с кисело зеле и картофи по банскиСвински гърди с кисело зеле и картофи по бански
Прибавяме нарязаното кисело зеле и картофи. Добавяме дафиновите листа и нарязаната суха червена чушка....
Кисело зеле с пилешки гърдиКисело зеле с пилешки гърди
Добавя се нарязаното зеле. Бърка се 10-ина минути. Долива се топлият бульон, прецеден през цедка....
Свински гърди с кисело зеле в глинен съд на фурнаСвински гърди с кисело зеле в глинен съд на фурна
Свинските гърди с кисело зеле в глинен съд на фурна са готови....
Кисело зеле с боб и пуешки гърдиКисело зеле с боб и пуешки гърди
Зелето се нарязва и задушава в маста (или друга мазнина). Гърдите нарязах на големи парчета и прибавих при къкрещото зеле....
Рибен гювеч с кисело зелеРибен гювеч с кисело зеле
На дъното на гювеч или съд от йенско стъкло с капак се разстила нарязаното кисело зеле. Добавят се нарязаният лук, моркови и чушка....
Свински гърди и плешка с прясно зелеСвински гърди и плешка с прясно зеле
1
Да ви е сладко свинското със зеле!...
Зеле със свински гърди и свинска масЗеле със свински гърди и свинска мас
Слагаме ги така че да има навсякъде зеле и свински гърди. Да ви е сладко! Хапваме с люти чушлета....
Свински гърди с прясно зеле в глинен съдСвински гърди с прясно зеле в глинен съд
3
Свинските гърди с прясно зеле в глинен съд са готови. Източник: Рени Дочева от Кулинарна мрежа...

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 8
51
43
30
24
10
Дай твоята оценка: