Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Гърди с Кост
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Телешките гърди се нарязват на порции, подправят се с черен пипер и сол, оставят се за около 15-20 минути....

Нарязваме свинските гърди, ако не сме ги взели нарязани на парчета, овкусяваме ги със подправките....

Върху тях поставяме свински гърди без кост и отново останалите зеленчуци....

В купа налейте бирата, зехтина и лимоновия сок. Добавете черен и червен пипер, куркума и сол.
Разбъркайте и в получената марина поставете парчето...

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно.
Смесвате соев сос и зехтин...

С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче.
Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза....

Намазнявате дъното на тиган с краве масло и го загрявате до червено. Запечатвате всяка пържолка от двете страни за не повече от 2 мин на страна. Прехвърляте...

Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: