Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински карета със сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински карета със сметана

Свински карета със сметана

Прегледай всички 24 авторски предложения за свински карета със сметана в Gotvach.bg.
Свински каретаСвински каретаОставете карета да се овкусят за 2 часа в хладилник....
Свински карета със сметана на фурнаСвински карета със сметана на фурна
Намазнете съд за печене и подредете ред карета, след това сместа с чушките, отгоре пържените картофи и завършете с карета....
Свински карета с манатарки и сметанаСвински карета с манатарки и сметана
1
В дълбок тиган загряване маслото и за кратко запечатваме каренцата от двете страни....
Свински карета с бекон и сметанаСвински карета с бекон и сметана
Начукайте каретата на тънки еднакви парчета и върху всяко от тях поставете тънка филийка бекон....
Свински каренца в беконСвински каренца в бекон
Свинското филе се нарязва на тънки каренца, които се начукват, за да се изстънят. Беконът се нарязва на тънки ленти с дължина около 20 см....
Свински карета на фурнаСвински карета на фурна
По желание може да добавите малко течна сметана на соса, преди да полеете свински карета на фурна....
Свински каренца в балсамова редукцияСвински каренца в балсамова редукция
Свинските каренца в балсамова редукция са готови....
Чудни свински каренца с хамонЧудни свински каренца с хамон
1
Чудните свински каренца с хамон са готови....
Свински каренца в доматен сосСвински каренца в доматен сос
Овкусяваме свинските каренца в доматен сос с пресен девесил....
Запечени свински карета със сиренаЗапечени свински карета със сирена
Запечени свински карета със сирена са идеални за вечеря за гости. Да Ви е сладко!...
Свински карета с топено сиренеСвински карета с топено сирене
Свинските карета с топено сирене са готови....
Свински карета в богата маринатаСвински карета в богата марината
Печем каретата на скара за кратко от всяка страна, за да останат сочни. Поднесете свински карета в богата марината с гарнитура по избор....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: