Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свойства на Чесъна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чесън в оцетС кипяща вода попарваме младия чесън, като внимаваме да не омекне.
Изцежда се, нарежда се в буркани и се залива с оцет и сол на вкус....
5
Попарен чесън с риба
Попареният в марината чесън може да се поднесе без риба, поръсен с растителното масло и ситно нарязаният копър....
Извлек от чесън и спиртСкилидките чесън обелваме, смачкваме в дървено хаванче и сипваме в сух стъклен буркан....
1
Скариди с чесън и масло
В тиган слагаме маслото, след като се разтопи слагаме скаридите и нарязания на ситно чесън....
Картофи с чесън и сирене
След като са готови вече картофите изваждаме ги от тигана, посипваме ги с пресованият вече чесън и ситно нарязаният копър....
Толстолоб с чесън и магданоз
Марината: Почистваме и настъргваме или рендосваме чесъна в малка купичка, измиваме и нарязваме магданоза, добавяме оцета и водата....
Патладжани с чесън и зехтинОставяме ги настрана, докато си приготвим марината от зехтина със смачкания чесън, овкусяваме и разбъркваме добре....
1
Лютивка с чесън и джинджифилС машинка за кайма се смила обелените скилидки чесън, джинджифила и чушките....
2
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: