Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия на жар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шаран на жар
Шаран на скара е нещо, което кара и най-негативно настроените към тази риба да си оближат пръстите, бил съм свидетел многократно!
Има две важни...
Скариди на жар
За маринатата се разбъркват в подходящ съд лимоновият сок, соевият сос, зехтинът, пресованата скилидка чесън, кафявата захар, черен пипер и сол на...
Ципура на жар
Почистете рибата от страничните, гръдната и коремните перки. Осолете отвън и отвътре. Намажете със зехтин.
Поставете в коремчетата стиска магданоз...
Октопод на жар
Нарежете половината копър и магданоз и ги смесете в голяма купа заедно с октопода, олиото, ригана, лимоновата кора и лимоновия сок.
Октопода може...
Картофи на жар
Почистете добре картофите, без да ги белите. Всеки картоф сложете в парче фолио с достатъчна големина, че да се завие добре.
Всеки картоф посолете...
Агнешко на жар
Нарежете агнешкото на порции и го сложете да се свари. Нарежете едро лукаи джоджена и ги разстелете на дъното на тавата.
подредете отгоре сварено...
Петле на жар
Нарязваме петлето на порции, като всяка порция я обезкостим. Слагаме месото в голяма купа и го поръсваме с подправките.
Оставяме го да престои...
Бекон на жар
Беконът се нарязва на тънки ивици. В купа смесваме подправките добавяме соевия сос, сока от лимона и малко вода.
Обърква се всичко до разтваряне...
Кокошка на жар
Нарежете почистената и подсушена кокошка на парчета, обезкостете ги и набодете месото на няколко места с остър нож.
Поръсете месото с подправките...
Тиквички на жар
Тиквичките се измиват добре, обелват се, разрязват се по дължина на 3-4 парчета. Посоляват се.
Чесънът, ако е пресен, се счуква. Парчетата тиквички...
Антрекот на жарИзвадете месото от хладилника, за да престои 1 час на стайна температура и се заемете с гарнитурата, за която обелете и нарежете картофките на тънки...
3
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: