Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба на Жар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба с лапад на жарРибките се измиват и се посоляват, след което заедно със сланината, нарязана на парченца, и ситно нарязаните магданоз и джоджен се увиват в листата...
Вкусни специалитети на жар
На жар се приготвят не само вкусни пържоли и наденички, но също така могат да се приготвят зеленчукови, рибни и пилешки специалитети....
Петле на жар
Нарязваме петлето на порции, като всяка порция я обезкостим. Слагаме месото в голяма купа и го поръсваме с подправките.
Оставяме го да престои...
Антрекот на жарИзвадете месото от хладилника, за да престои 1 час на стайна температура и се заемете с гарнитурата, за която обелете и нарежете картофките на тънки...
3
Тиквички на жар
Тиквичките се измиват добре, обелват се, разрязват се по дължина на 3-4 парчета. Посоляват се.
Чесънът, ако е пресен, се счуква. Парчетата тиквички...
Скариди на жар
За маринатата се разбъркват в подходящ съд лимоновият сок, соевият сос, зехтинът, пресованата скилидка чесън, кафявата захар, черен пипер и сол на...
Ципура на жар
Сипете си чаша студено сухо бяло вино и опитайте вашата печена риба на жар.
Наздраве с тази вкусна ципура на жар!...
Кокошка на жар
Нарежете почистената и подсушена кокошка на парчета, обезкостете ги и набодете месото на няколко места с остър нож.
Поръсете месото с подправките...
Октопод на жар
Нарежете половината копър и магданоз и ги смесете в голяма купа заедно с октопода, олиото, ригана, лимоновата кора и лимоновия сок.
Октопода може...
Картофи на жар
Почистете добре картофите, без да ги белите. Всеки картоф сложете в парче фолио с достатъчна големина, че да се завие добре.
Всеки картоф посолете...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: