Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба на Жар

Риба на Жар

Разгледай всички 12 избрани предложения за риба на жар в Gotvach.bg.
Риба с лапад на жарРиба с лапад на жарРибките се измиват и се посоляват, след което заедно със сланината, нарязана на парченца, и ситно нарязаните магданоз и джоджен се увиват в листата...
Специалитети на жарСпециалитети на жар
Рибата в лозови листа е специалитет на жар, който ще изненада приятелите ви....
Вкусни специалитети на жарВкусни специалитети на жар
На жар се приготвят не само вкусни пържоли и наденички, но също така могат да се приготвят зеленчукови, рибни и пилешки специалитети....
Шаран на жарШаран на жар
, я напръсквате с оцет (същото препоръчвам при всяка риба на жар)....
Петле на жарПетле на жар
Нарязваме петлето на порции, като всяка порция я обезкостим. Слагаме месото в голяма купа и го поръсваме с подправките. Оставяме го да престои...
Антрекот на жарАнтрекот на жар
3
Извадете месото от хладилника, за да престои 1 час на стайна температура и се заемете с гарнитурата, за която обелете и нарежете картофките на тънки...
Тиквички на жарТиквички на жар
Тиквичките се измиват добре, обелват се, разрязват се по дължина на 3-4 парчета. Посоляват се. Чесънът, ако е пресен, се счуква. Парчетата тиквички...
Скариди на жарСкариди на жар
За маринатата се разбъркват в подходящ съд лимоновият сок, соевият сос, зехтинът, пресованата скилидка чесън, кафявата захар, черен пипер и сол на...
Ципура на жарЦипура на жар
Сипете си чаша студено сухо бяло вино и опитайте вашата печена риба на жар. Наздраве с тази вкусна ципура на жар!...
Кокошка на жарКокошка на жар
Нарежете почистената и подсушена кокошка на парчета, обезкостете ги и набодете месото на няколко места с остър нож. Поръсете месото с подправките...
Октопод на жарОктопод на жар
Нарежете половината копър и магданоз и ги смесете в голяма купа заедно с октопода, олиото, ригана, лимоновата кора и лимоновия сок. Октопода може...
Картофи на жарКартофи на жар
Почистете добре картофите, без да ги белите. Всеки картоф сложете в парче фолио с достатъчна големина, че да се завие добре. Всеки картоф посолете...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: