Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба на Жар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба с лапад на жарРибките се измиват и се посоляват, след което заедно със сланината, нарязана на парченца, и ситно нарязаните магданоз и джоджен се увиват в листата...
Вкусни специалитети на жар
На жар се приготвят не само вкусни пържоли и наденички, но също така могат да се приготвят зеленчукови, рибни и пилешки специалитети....
Скариди на жар
За маринатата се разбъркват в подходящ съд лимоновият сок, соевият сос, зехтинът, пресованата скилидка чесън, кафявата захар, черен пипер и сол на...
Ципура на жар
Сипете си чаша студено сухо бяло вино и опитайте вашата печена риба на жар.
Наздраве с тази вкусна ципура на жар!...
Октопод на жар
Нарежете половината копър и магданоз и ги смесете в голяма купа заедно с октопода, олиото, ригана, лимоновата кора и лимоновия сок.
Октопода може...
Картофи на жар
Почистете добре картофите, без да ги белите. Всеки картоф сложете в парче фолио с достатъчна големина, че да се завие добре.
Всеки картоф посолете...
Скумрия на жар
Почистете и осолете скумрията. Сложете я в хартия за печене, поръсете я навсякъде с черен пипер и я полейте с малко лимонов сок и зехтин.
Поръсете...
Агнешко на жар
Нарежете агнешкото на порции и го сложете да се свари. Нарежете едро лукаи джоджена и ги разстелете на дъното на тавата.
подредете отгоре сварено...
Петле на жар
Нарязваме петлето на порции, като всяка порция я обезкостим. Слагаме месото в голяма купа и го поръсваме с подправките.
Оставяме го да престои...
Бекон на жар
Беконът се нарязва на тънки ивици. В купа смесваме подправките добавяме соевия сос, сока от лимона и малко вода.
Обърква се всичко до разтваряне...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: