Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба на Жар

Риба на Жар

Разгледай всички 12 избрани предложения за риба на жар в Gotvach.bg.
Риба с лапад на жарРиба с лапад на жарРибките се измиват и се посоляват, след което заедно със сланината, нарязана на парченца, и ситно нарязаните магданоз и джоджен се увиват в листата...
Специалитети на жарСпециалитети на жар
Рибата в лозови листа е специалитет на жар, който ще изненада приятелите ви....
Вкусни специалитети на жарВкусни специалитети на жар
На жар се приготвят не само вкусни пържоли и наденички, но също така могат да се приготвят зеленчукови, рибни и пилешки специалитети....
Шаран на жарШаран на жар
, я напръсквате с оцет (същото препоръчвам при всяка риба на жар)....
Скариди на жарСкариди на жар
Скаридите на жар са готови....
Ципура на жарЦипура на жар
Сипете си чаша студено сухо бяло вино и опитайте вашата печена риба на жар. Наздраве с тази вкусна ципура на жар!...
Петле на жарПетле на жар
След това изпичаме месото на жар (може и на скара) от всички страни....
Бекон на жарБекон на жар
След около 8-10 часа престой в хладилник се пече на добре разпалена жар....
Кокошка на жарКокошка на жар
Пригответе си жарта и изпечете месото до готовност, след което сложете да се свари до пълно омекване в бульон или вода....
Тиквички на жарТиквички на жар
Всяко престояло парче тиквичка се овалва в брашнената смес и се поставя върху скара, която може да се постави директно на жарта....
Антрекот на жарАнтрекот на жар
3
Извадете месото от хладилника, за да престои 1 час на стайна температура и се заемете с гарнитурата, за която обелете и нарежете картофките на тънки...
Октопод на жарОктопод на жар
Нарежете половината копър и магданоз и ги смесете в голяма купа заедно с октопода, олиото, ригана, лимоновата кора и лимоновия сок. Октопода може...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: