Gotvach.bg»Избрани Колекции»Солени Бухти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Загрява се олио в тиган, пържим солените бухти с плънка от двете страни на умерен котлон до зачервяване. Поднасяме гарнирани с кетчуп!...

Изпържваме бухтите в съд с нагорещена мазнина до зачервяване.
От тестото се получават около 20 -22 бухтички....

По средата слагаме от плънката, приготвена от намачканото сирене, картофи и чубрица....

След като сме разбъркали, прибавяме постепенно брашно и разбъркваме до получаването на гъста смес (малко по-гъста от тази за кекс), прибавяме и сиренето...

Пресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата....

Слагат се последователно и се разбъркват с миксер яйцата, брашното, киселото мляко със содата, сиренето....

2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: