Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа от Глава на Толстолоб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Парчетата от рибата се поръсват със сол, черен пипер и обилно се намазват с олио.
В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно...

Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин....

Отстранете дебелата кожа на толстолоба и го нарежете на котлети с дебелина около 1.5 см. Поръсете ги със сол и черен пипер....

Печем толстолоба на фурна на 200 градуса за около 40 минути.
Сервираме толстолоб с орехова коричка с лимонов сок....

1

1
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: