Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа от Печурки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от Печурки

Супа от Печурки

Открий всички 28 авторски предложения за супа от печурки в Gotvach.bg.
Супа от печурки и сметанаСупа от печурки и сметанаСупата се сваля от огъня, застройва се със сметаната и се поръсва със ситно нарязания магданоз и яйцата - твърдо сварени и нарязани на едро....
Гъбена супа с печурки и застройкаГъбена супа с печурки и застройка
1
След това се връща в тенджерата всичко и имате разкошна гъбена супа с печурки и застройка....
Печурки в маслоПечурки в масло
Печурките в масло са готови....
Печурки с плънкаПечурки с плънка
Печурките с плънка са готови....
Печурки в маринатаПечурки в марината
Добре почистените гъби се нарязват на филийки. Продуктите за маринатата се смесват и се кипват. Добавят се нарязаните гъби и се вари, докато леко...
Чорба от печуркиЧорба от печурки
Почистете и нарежете печурките. Запържете брашното в маслото, прибавете нарязания лук, добавете 1 л вода и изсипете гъбите....
Зеленчукова крем супа с печурки и крутониЗеленчукова крем супа с печурки и крутони
Зеленчуковата крем супа с печурки и крутони е много вкусна....
Френска пилешка супа с печурки и яйцаФренска пилешка супа с печурки и яйца
Гъбите се добавят в супата и тя се загрява за 5 минути, без да кипва. Сваля се от котлона и се разпределя в чинии или купички....
Крем супа от печурки и чеснови крутониКрем супа от печурки и чеснови крутони
Оставете супата да заври и отстранете от огъня. Сервирайте с крутончетата....
Печурки по азиатскиПечурки по азиатски
Сервирайте печурките по азиатски самостоятелно или като компания на ориз или месо. Добър апетит!...
Ароматни печурки в маслоАроматни печурки в масло
Готви се още за около 2 или 3 минути и ароматните печурки в масло са готови....
Пълнени печурки с пюреПълнени печурки с пюре
Гъбите се измиват добре и пънчетата им се нарязват. Всичко се задушава се в маслото. Целите гъби се отцеждат, а останалото се добавя към картофеното...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: