Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушени Праскови Технология
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мурсалски чай със сушени прасковиЗа този мурсалски чай със сушени праскови загряваме 500 мл вода и слагаме прасковите.
Оставяме ги да врат 5 мин и слагаме мурсалския чай....
Диетичен сладкиш с праскови и сушени сливи
Оставяме готовия диетичен сладкиш с праскови и сушени сливи за 3-4 часа да се стегне, нарязваме го на парчета и сервираме със следобедното кафе, или...
Праскови
, тирамису с праскови, пестил от праскови, розички от праскови, пудинг от праскови, дайкири с праскови....
Сладкиш със сушени сини сливи и компот от праскови
Сладкишът със сушени сини сливи и компот от праскови се получи прекрасен!...
Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем
Чрез технологията на сушене можем да изсушаваме плодове и зеленчуци, риба и месни продукти, както и почти всички билки....
Сочни десерти с праскови
Обелвате и разполовявате прасковите. Внимателно с помощта на лъжичка разширете отвора на прасковите....
Рехидратиране на сушени продукти
Рехидратирането на сушени продукти представлява процес, обратен на сушенето....
Съхранение на сушени плодове
За да се съхранят полезните качества на сушените плодове, те трябва да се съхраняват правилно....
Технология на приготвяне на печено прасенце
Печеното прасенце е едно от най-вкусните и атрактивни ястия, които украсяват всяка една празнична трапеза. За да направите печеното прасенце крехко...
Технологията на консервиране
Днес повечето продукти в домашни условия се запазват чрез стерилизация или чрез сушене....
Технологията на пастьоризиране
Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича от мнозина....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: