Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технология за Сушене на Плодове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Сушените сливи имат висок рейтинг на популярност сред сушените плодове заради своите хранителни свойства и вкус....

Вносните сушени плодове, продавани в родните хранителни вериги, са пълни с химикали, които могат да предизвикат различни алергични реакции, пише Всеки...

Затова сушените плодове са истински букет от полезни вещества....

1

Сушените плодове имат свойството да запазват качествата на пресните плодове по отношение на вкус, аромат и цвят, но за разлика от тях се характеризират...

Когато говорим за сушените плодове не можем да пропуснем стафидите....

Чрез технологията на сушене можем да изсушаваме плодове и зеленчуци, риба и месни продукти, както и почти всички билки....

Ето кои български плодове са особено подходящи за домашно сушене:
- Ябълки - най-популярните и лесни за сушене плодове....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: