Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технология за Производство на Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Технология за Производство на Пастърма

Технология за Производство на Пастърма

Открий всички 12 избрани предложения относно технология за производство на пастърма в Gotvach.bg.
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасулГовеждата пастърма с фасул е готова....
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
10
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от бутПастърма от бут
Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Омлет с пастърма и кашкавалОмлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: