Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технология за Производство на Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Технология за Производство на Пастърма

Технология за Производство на Пастърма

Открий всички 12 избрани предложения относно технология за производство на пастърма в Gotvach.bg.
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чименПастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
10
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от бутПастърма от бут
Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Сушена домашна пастърма с подправкиСушена домашна пастърма с подправки
6
Готовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: