Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технология за Производство на Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...

На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....

Прочетете също кое месо е подходящо за пастърма и какви подправки се слагат на пастърма....

Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....

6
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: