Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технология за Производство на Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Технология за Производство на Пастърма

Технология за Производство на Пастърма

Открий всички 12 избрани предложения относно технология за производство на пастърма в Gotvach.bg.
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасулГовеждата пастърма с фасул е готова....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
8
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Омлет с пастърма и кашкавалОмлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....
Говежда пастърма с ароматни подправкиГовежда пастърма с ароматни подправки
Закачаме пастърмата на сухо, студено и проветриво място и изсушаваме до готовност....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: