Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта от Кроасани и Крем Брюле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Залейте козунака с охладения крем и сложете отново в хладилник за 1 час.
Щом кремът се стегне пригответе глазурата....

За крем на тази торта ще направим Брюле, но за да е по-практичен, ще използваме цели яйца и ще сварим на водна баня вместо да печем....

Охладете готовия крем брюле в хладилника.
При сервиране сложете 1 с.л кафява захар и разтопете с горелката.
Кремът Брюле с тиква е готов....

Готовата смес изсипваме в тавичка, а може да се разпредели в купички за крем Брюле. Кремът не трябва да е с височина повече от 2 см....

С помощта на тел разбийте жълтъците и захарта в голяма купа, докато станат на крем....

Охладете крема брюлето в хладилник за няколко часа и го поднесете със свежа ягода....

2

3
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
41
33
21
10
Дай твоята оценка: