Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта с Мармалад

Торта с Мармалад

Разгледай всички 36 кулинарни идеи относно торта с мармалад в Gotvach.bg.
Шоколадовата торта с мармалад на ЗвездевШоколадовата торта с мармалад на ЗвездевПри сервиране на вашата шоколадова торта с мармалад на Звездев се добавят плодове по избор-банани, мандарини....
Торта с мармалад от дюли и орехиТорта с мармалад от дюли и орехи
В тава слагаме първият блат, нанасяме богато с 2/3 от мармалада от дюли....
Шипков мармалад с ябълкиШипков мармалад с ябълки
Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....
Мармалад от прасковиМармалад от праскови
5
Махнете пръчките канела и разсипете горещия мармалад в бурканчета. Оставете ги обърнати да изстинат....
Мармалад от крушиМармалад от круши
1
Мармаладът от круши е готов. В сезона на крушите опитай непременно и нашето сладко от круши или този рачел с тиква и круши....
Мармалад от розиМармалад от рози
Готовият мармалад от рози се расипва в бурканчета, които се затварят плътно....
Мармалад от мушмулиМармалад от мушмули
Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир. Омекналите плодове се заливат с...
Мармалад от аронияМармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Мармалад от кивиМармалад от киви
Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти. Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....
Мармалад от шипкиМармалад от шипки
2
Готовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от черешиМармалад от череши
1
Черешовия мармалад се вари докато лъжицата започне да оставя трайна следа....
Мармалад от боровинкиМармалад от боровинки
Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
50
44
32
20
10
Дай твоята оценка: