Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта с Много Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовата торта се оставя да се охлади и се разрязва на два еднакви блата. Единия се маже обилно с готовия крем и отгоре се слага другия....

Трик при тази шоколадова торта с много крем е, че втората смес за блата трябва да е по-малко от първата....

Всичкото се разбърква много добре и се изсипва в леко намазнена тава. Пече се във фурна на 180 градуса за 35 минути....

След това орехово-шоколадовата торта с много крем е готова за хапване!...

За блатовете аз използвах готови (много се забавих във времето). Всеки блат го сиропирате с компот по желание. Мажете с крем и редите плодове....

Сглобяване на медената торта:
Поставяте блата, намазвате обилно с крема за тортата и поръсвате със смлени орехи....

Цялата шоколадова торта се покрива отвън с крем и отстрани се облепва със запечените бадеми. Украсете, както ви харесва и по ваше желание....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: