Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционен Телешки Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен Телешки Курбан

Традиционен Телешки Курбан

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за традиционен телешки курбан в Gotvach.bg.
Курбан с агнеКурбан с агнеКарантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан по ГрудовскиКурбан по Грудовски
Най-добре овнешкото да е от угоено животно. Нарежете го на порционни парчета и залейте със студена вода Сложете го да се вари и отпенвайте....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Ето една любима рецепта за курбан чорба - лесна и вкусна....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....
Агнешки курбан за здравеАгнешки курбан за здраве
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за курбан като тази класическа курбан чорба....
Курбан от овче месоКурбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят. Курбанът от овче месо е готов....
Шилешки курбан с карантия и лукШилешки курбан с карантия и лук
Курбанът се сервира с люта чушка, чесън и оцет, с които се подправя богато....
Курбан за здраве от СливенскоКурбан за здраве от Сливенско
Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се образува...
Бистър курбан от чисто агнешко месоБистър курбан от чисто агнешко месо
Бистрият курбан от чисто агнешко месо е готов....
Шилешки курбанШилешки курбан
Курбан чорбата се готви около 2 часа. Върви с пресен домашен хляб. Шилешкият курбан е готов....
Бял курбанБял курбан
Курбанът е обредно ястие и е различно от т.нар. „Курбан чорба“....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: