Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турска Кухня Тестени Изделия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска Кухня Тестени Изделия

Турска Кухня Тестени Изделия

Разгледай всички 100 кулинарни идеи относно турска кухня тестени изделия в Gotvach.bg.
Баница с турски кориБаница с турски кориНакрая намажете с останалото масло навитата баница и я залейте с газираната вода....
Вита баница по турскиВита баница по турски
Пече се вита баница по турски 50 мин в предварително загрята фурна на 180 °C....
Вита баница с турски кориВита баница с турски кори
3
Готовата баница завиваме с кърпа и обръщаме върху купички. Хапваме топла с чаша айрян. Витата баница с турски кори е готова....
Хира гюзели (Турски сладки)Хира гюзели (Турски сладки)
1
Готовите сладки се заливат със студения сироп и се оставят да попият сиропа....
Турски сладки с грисТурски сладки с грис
6
Приятно готвене и да ви е сладко!...
Келам паша - турски сладкиКелам паша - турски сладки
9
С черпак се заливат сладките и оставяме да попие.Изваждат се сиропираните сладки в чиния и сервираме турските сладки поръсени с бял кокос....
Солена млечна баница по турскиСолена млечна баница по турски
Печете баницата до готовност. Солената млечна баница по турски е много вкусна....
Сладки турски курабийкиСладки турски курабийки
1
Маргаринът се оставя при стайна температура да омекне. След това към него се добавят останалите продукти без пудрата захар. Омесва се меко тесто...
Турски сиропирани сладкиТурски сиропирани сладки
3
Вадим сладките и ги преместваме в подходящ за сиропиране съд. Заливаме горещите сладки с изстиналия сироп....
Турски маслени сладкиТурски маслени сладки
Съвет: Приготвените по този начин турски сладки могат да се съхраняват до две седмици....
Къпана баница с готови турски кориКъпана баница с готови турски кори
12
По същия начин се прави баницата, ако използвате готови турски кори....
Турски сладки с грис ШекерпареТурски сладки с грис Шекерпаре
След като ги извадим сладките Шекерпаре от фурната, изчакваме около 2 мин....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: