Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турски Сладкиши с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турски Сладкиши с Грис

Турски Сладкиши с Грис

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно турски сладкиши с грис в Gotvach.bg.
Сладкиши с пшеничен грисСладкиши с пшеничен грисВ друга купа смесете брашното с бакпулвера, гриса, останалата захар и канелата. Застелете тава с хартия за печене....
Кафени сладкишиКафени сладкиши
Печете различните сладки за кафе на 180 °C за 20 минути....
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
3
Жълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се...
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкиши
Полученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Вишни, захаросани за сладкишиВишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки. Слагат се в голам...
Великденски сладкиши със стафидиВеликденски сладкиши със стафиди
1
Тестото се разделя на четири и се оформят сладкиши....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: