Gotvach.bg»Избрани Колекции»Усвояване на Месото
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Време за усвояване на хранатаРибата се усвоява за около 30 минути, на пилето и пуйката без кожа са необходими 2 часа, на овчето месо - 3 часа, телешкото се усвоява за около 3...
Усвояване на желязото от организма
Месото помага както за увеличаване на концентрацията на желязо, така и за неговото усвояване....
Усвояване на витамините в храните
богати повечето зеленчуци, яйцата и млякото, а що се отнася до витамините от Б комплекса, тях можете да ги намерите в бирената мая, черния дроб, месото...
Гратиниране: Усвояване на изкуството на печенето
Всичко може да се гратинира - месо, риба, картофи, зеленчуци, плодове....
Диета за по-добро усвояване на калций
За всички е известно, че калцият се намира в млякото, изварата, сиренето, кашкавала, яйцата, рибата, месото и плодовете....
Месо по френски
Отгоре сипете месото и го овкусете със сол, черен и червен пипер, дафиновите листа, стръкчето мащерка и розмарин....
Месо по моряшки
Подредете в намаслена тавичка ред месо, ред задушен лек, ред тънко нарязани картофи....
Телешко месо по градинарски
Отгоре слагаме нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина....
Пилешко месо по арабски
Пилешкото месо се нарязва на малки равни парченца. В купа се смесват олиото, оцета, смачканите скилидки чесън и солта....
Пуешко месо по парижки
След като зеленчуците омекнат, се прибавя към месото.
Посолява се и се оставя да ври на слаб огън....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: