Gotvach.bg»Избрани Колекции»Усвояване на Месото
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Усвояване на Месото

Усвояване на Месото

Прегледай всички 12 избрани предложения за усвояване на месото в Gotvach.bg.
Време за усвояване на хранатаВреме за усвояване на хранатаРибата се усвоява за около 30 минути, на пилето и пуйката без кожа са необходими 2 часа, на овчето месо - 3 часа, телешкото се усвоява за около 3...
Усвояване на витамините в хранитеУсвояване на витамините в храните
богати повечето зеленчуци, яйцата и млякото, а що се отнася до витамините от Б комплекса, тях можете да ги намерите в бирената мая, черния дроб, месото...
Усвояване на желязото от организмаУсвояване на желязото от организма
Месото помага както за увеличаване на концентрацията на желязо, така и за неговото усвояване....
Гратиниране: Усвояване на изкуството на печенетоГратиниране: Усвояване на изкуството на печенето
Всичко може да се гратинира - месо, риба, картофи, зеленчуци, плодове....
Диета за по-добро усвояване на калцийДиета за по-добро усвояване на калций
За всички е известно, че калцият се намира в млякото, изварата, сиренето, кашкавала, яйцата, рибата, месото и плодовете....
Месо по френскиМесо по френски
Отгоре сипете месото и го овкусете със сол, черен и червен пипер, дафиновите листа, стръкчето мащерка и розмарин....
Месо по японскиМесо по японски
Поднесете месото с гарнитура от зелена салата или зеле с лимонов сок....
Месо по моряшкиМесо по моряшки
Подредете в намаслена тавичка ред месо, ред задушен лек, ред тънко нарязани картофи....
Панирано месо от петлеПанирано месо от петле
Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода до готовност....
Бяло месо от яребицаБяло месо от яребица
Изпеченото месо се слага върху предварително подготвена подложка от изпържени картофи, а върху месото се слагат люспи от кравето масло....
Свинско месо по македонскиСвинско месо по македонски
Добавям ги към месото, поръсвам с червения пипер, ригана, доливам водата и задушавам до полуомекване на месото....
Телешко месо по градинарскиТелешко месо по градинарски
Отгоре слагаме нарязаното на парчета месо и оставяме да се задушава, докато остане на мазнина....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: