Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щрудел с Тънки Кори
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Щрудел с Тънки Кори

Щрудел с Тънки Кори

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно щрудел с тънки кори в Gotvach.bg.
Сочен Щрудел с Тънки КориСочен Щрудел с Тънки КориВкусен и сочен мързелив щрудел, без да се навива на руло. Сочният Щрудел с Тънки Кори е готов....
Щрудел без кориЩрудел без кори
Щруделът се изважда, наръсва се с пудра захар и се оставя да изстине. Поднася се студен....
Ябълков щрудел с фини кориЯбълков щрудел с фини кори
Ябълковият щрудел с фини кори е чуден....
Ябълков щрудел с пълнозърнести кориЯбълков щрудел с пълнозърнести кори
Накрая поръсваме щрудела с пудра захар по желание. Ако използвате ябълки, които не са толкова сладки, сложете повече захар....
Ябълков щрудел с готови кориЯбълков щрудел с готови кори
10
Готовият щрудел се охлажда и се поръсва с пудра захар....
Ябълков щрудел с оризови кориЯбълков щрудел с оризови кори
След като измиете добре ябълките ги обелете. Отстранете семките и настържете на ренде. По желание може да наситните орехите с нож или в чопър,...
Сочен щрудел с кори на сачСочен щрудел с кори на сач
Поръсваме ябълковия щрудел с останалата канелена захар....
Щрудел с готови кори и прасковиЩрудел с готови кори и праскови
1
Щруделът с готови кори и праскови се поръсват с пудра захар....
Щрудел с ябълки с дърпани кориЩрудел с ябълки с дърпани кори
От продуктите за тестото замесваме тесто. Разделяме на 6 топчета, всяко едно разточваме с точилка на питка около 10 -12 см. Намазваме с олио от двете...
Щрудел с ябълки и готови кориЩрудел с ябълки и готови кори
Нарежете ги на парчета и изпечете щрудела на около 150 градуса до златисто. Още топъл, поръсете ябълковия щрудел с пудра захар....
Ябълков щрудел с фини точени кориЯбълков щрудел с фини точени кори
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, когато придобие хубав златист цвят, щруделът е готов. Поръсвате го с пудра захар....
ЩруделЩрудел
1
Понякога, когато ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: