Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щрудел с Тънки Кори
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Щрудел с Тънки КориВкусен и сочен мързелив щрудел, без да се навива на руло.
Сочният Щрудел с Тънки Кори е готов....
Щрудел без кори
Щруделът се изважда, наръсва се с пудра захар и се оставя да изстине.
Поднася се студен....
Ябълков щрудел с пълнозърнести кори
Накрая поръсваме щрудела с пудра захар по желание.
Ако използвате ябълки, които не са толкова сладки, сложете повече захар....
Ябълков щрудел с оризови кори
След като измиете добре ябълките ги обелете. Отстранете семките и настържете на ренде.
По желание може да наситните орехите с нож или в чопър,...
Щрудел с ябълки с дърпани кори
От продуктите за тестото замесваме тесто. Разделяме на 6 топчета, всяко едно разточваме с точилка на питка около 10 -12 см. Намазваме с олио от двете...
Щрудел с ябълки и готови кори
Нарежете ги на парчета и изпечете щрудела на около 150 градуса до златисто.
Още топъл, поръсете ябълковия щрудел с пудра захар....
Ябълков щрудел с фини точени кори
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, когато придобие хубав златист цвят, щруделът е готов.
Поръсвате го с пудра захар....
ЩруделПонякога, когато ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: