Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ябълков Щрудел с Бисквити
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Щрудел с Бисквити

Ябълков Щрудел с Бисквити

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за ябълков щрудел с бисквити в Gotvach.bg.
Ябълков Щрудел с БисквитиЯбълков Щрудел с БисквитиВкусен щрудел с ябълки и бисквити се получи, сочен и с вкусна плънка. Останали 6 кори се разтварят на плота....
Ябълков щруделЯбълков щрудел
8
Изсипете върху ябълките. Печете ябълковия щрудел в предварително загрята на 180 градуса фурна. Накрая поръсвате щрудела с пудра захар....
Сиропиран ябълков щруделСиропиран ябълков щрудел
Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар. Сиропираният ябълков щрудел е готов....
Бърз ябълков щруделБърз ябълков щрудел
9
Поръсете бързия ябълков щрудел с пудра захар....
Австрийски ябълков щруделАвстрийски ябълков щрудел
Приготвеният австрийски ябълков щрудел е просто уникален на вкус. Ако сте новак в кухнята, ето и как се прави щрудел стъпка по стъпка....
Перфектният ябълков щруделПерфектният ябълков щрудел
1
Перфектният ябълков щрудел е готов....
Безглутенов ябълков щруделБезглутенов ябълков щрудел
Безглутеновият ябълков щрудел е готов....
Вкусен ябълков щруделВкусен ябълков щрудел
1
Готовият вкусен ябълков щрудел се поръсва с пудра захар....
Домашен ябълков щруделДомашен ябълков щрудел
5
Пригответе плънката като настържете ябълките (може и да ги нарежете на тънки парченца), наръсете ги със захарта, канелата, орехите и накрая галетата...
Лесен ябълков щруделЛесен ябълков щрудел
Обелвате ябълките и ги нарязвате на кубчета. В една купа смесвате ябълките, орехите, стафидите, захарта, канелата и ги смесвате добре....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Сочен ябълков щруделСочен ябълков щрудел
Ако рецептата ти харесва, прочети и нашите съвети за страхотен щрудел или опитай и тази сочна баница с ябълки....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: