Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ярешко в Гювеч с Ориз и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ярешко в Гювеч с Ориз и Гъби

Ярешко в Гювеч с Ориз и Гъби

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за ярешко в гювеч с ориз и гъби в Gotvach.bg.
Ярешко в гювечЯрешко в гювечГотовият гювеч с ярешко поръсете със счукан черен пипер и ситно нарязан магданоз....
Ярешко с Ориз и ГъбиЯрешко с Ориз и Гъби
Нарежете ярешкото месо на едри порции и в дълбока купа хубаво го натрийте с червен пипер, сол, джоджен и олио....
Крехко ярешко в гювечКрехко ярешко в гювеч
1
После подредете месото в гювеча и налейте виното и водата. Печете на 200 до готовност....
Гювеч от ярешко със зеленчуциГювеч от ярешко със зеленчуци
1
Задушавайте до омекване на ярешкото, след което го изсипете в гювеч....
Ярешко с картофиЯрешко с картофи
В тенджера слагаме парчетата ярешко месо и наливаме повече вода. Слагаме да заври и отпенваме. Когато спре да се пени, сваляме от котлона....
Празнично печено ярешкоПразнично печено ярешко
3
Сложете месото в гювеча и го покрийте с листата спанак и налейте виното и водата. Печете на 180 до готовност....
Ярешко по пирдопскиЯрешко по пирдопски
1
Пече се на 140 градуса 4 часа в запечатан с тесто гювеч. Сервира се горещо с наситнен магданоз...
Задушено ярешко с пресен лук и оризЗадушено ярешко с пресен лук и ориз
След час и половина изваждам и слагам измития ориз, да поеме бульона. Запичам без фолио около 20 минути....
Печено ярешко с джодженПечено ярешко с джоджен
Нарязваме ярешкото месо на порции и почистваме от излишната мазнина, разпределяме ги в намазнена тава....
Запечено ярешко в булоЗапечено ярешко в було
3
Нарязваме месото на големи порции, осоляваме и обилно поръсваме с червен пипер и олио. Нарязваме пресния лук и слагаме в тавата, като поръсваме...
Ароматно ярешко с виноАроматно ярешко с вино
Поднесете с ориз, агнешка дроб сърма или картофи....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ярешкото месо се нарязва на ситно и се слага в тенджера, пълна с вода....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
46
30
22
10
Дай твоята оценка: