gotvach.bg»Статии»Любопитно»Вижте сиренето, което ще продава Джордж Клуни

Вижте сиренето, което ще продава Джордж Клуни

ХрисиХриси
Новак
14844
джордж клуни
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Известният актьор, който е любимец на мнозина, особено на дамите, е решил да започне ново начинание, което е доста по-различно от снимането на филми и сериали.

Става дума за продажба на любимото сирене на Джордж Клуни. Клуни го открил случайно, докато бил на почивка край езерото Комо. Той смята, че неустоимо вкусното италианско сирене ще придобие огромна популярност в Америка.

Актьорът открил сирене Пекорино ди Парду, когато една сутрин, по време на почивката си, потърсил нещо, с което да закуси. Достатъчна била една хапка, за да превърне деликатеса в любима храна на Клуни.

Интересен факт е, че търговията не е чужда за актьора. Той вече познава тънкостите на този бизнес, защото преди време се е занимавал с него, рекламирайки известната марка текила Casamigos. Сега Клуни сменя продукта – от алкохол на вкусна храна.

Както Джордж, така и Амал Клуни смятат, че сиренето има наистина страхотен вкус. Съпругата му, обаче, го карала да си мие зъбите веднага след консумацията му, защото не харесвала дъха, който оставя в устата. Според източници, сиренето се превърнало в неизменна част от трапезата на актьора. Той е убеден в бъдещия успех на търговията с италианското чудо.

пекорино

Сиренето се прави от овче мляко, има солен вкус и е с твърда текстура. Таблоидите твърдят, че Клуни вече е прати цели 32 килограма от него в Лос Анджелис, където смята да подложи на тест вкусовите му качества, предлагайки го на познати и приятели. Знае ли човек, част от тях могат да се окажат бъдещите му клиенти.

Клуни има сериозни планове за сиренето и смята да го превърне в голям, печеливш бизнес, който да увеличи доходите му. Освен това, част от печалбата ще отива при фермера, който го произвежда, а това е шанс за него и семейството му.

В момента хората продават продукцията си от микробус, разположен близо до езеро Комо. Ако бизнесът се разрасне, те ще могат да припечелват добре и да живеят спокойно.

Надяваме се новото поприще, с което иска да се захване актьорът да претърпи успех. Адмирации за това, че не се страхува да експериментира, занимавайки се с нещо, коренно различно от неговата професия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest