Прочутата екзотична и хубава поппевица Бионсе признава, че за нейния чар и виталност решаваща роля играят здравословният й начин на живот и особено природообразното хранене.
Един от нейните консултанти в храненето е и канадският диетолог д-р Джеръми Уилкос.
"Неговият съвет е да топим калории, без да се ограничаваме. Мога да хапвам в големи количества ябълки, сливи и ананас и изобщо плодове с доста пектин. Това ме засища и утолява глада ми. Японското рибно ястие суши също влиза в менюто ми, както и различни деликатеси от водорасли, соя, ориз, птиче месо и зелени зеленчуци", казва американската звезда.
Бионсе не докосва храни като консервираните и тези, които се приготвят в заведенията за бързо хранене с много мазнина, сол и захар.
Червените меса и сладкишите също си ги е самозабранила. Млечните продукти е заменила със соеви изделия.
Певицата пие и по малко червено вино и се налива в големи количества със зелен чай. Той не само избистря тена, но засилва имунната система и противодейства срещу появата на ракови клетки, действа благотворно на отделителната система и подобрява функционирането на стомаха.
Примерно меню
1 вариант
Ден, в който се яде само ориз:
1 ч.ч. (125 г) кафяв ориз се вари в 2 ч.ч. вода, не се соли.
Разделя се на 3 части. През деня се пият поне по 2 л вода.
Закуска: 75 г нискомаслено кисело мляко, в което се настъргва ябълка. Към сместа се добавя 1/3 от приготвения ориз.
Втора закуска: 1 филийка препечен черен хляб.
Обяд: Салата от 100 г краставици с лимонов сок и малко зехтин, 1/3 от приготвения ориз и 30 г шунка.
Втора закуска: 1 филийка препечен черен хляб.
Вечеря: Омлет от 1 яйце, останалия ориз и подправки, но без сол.
2 вариант
Трябва да се яде на всяко хранене пъпеш плюс други продукти. Можете да го замените с ябълки или цитрусови плодове. Пие се много минерална вода.
Закуска: 1 чаша кафе или чай, 1 филийка черен хляб, тънко намазана с маргарин, 50 г краве сирене, 1 парче пъпеш.
Втора закуска: две парчета пъпеш.
Обяд: 70 г шунка или свинско филе, 50 г краставици с лимонов сок, 2 резена пъпеш.
Следобедна закуска: 2 големи резена пъпеш.
Вечеря: салата от 2 домата с малко зехтин (без сол! ), 70 г краве сирене, 1 парче пъпеш.
Коментари