Откриха мишка в кафе от Макдоналдс
Mouse Found in a McDonald's Coffee
gotvach.bg»Статии»Любопитно»Откриха мишка в кафе от Макдоналдс

Откриха мишка в кафе от Макдоналдс

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
956162k
Кафе Макдоналдс
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Световноизвестната верига за бързо хранене Макдоналдс отново беше грубо разкритикувана. Заведение от този тип си навлече гнева на потребителите, този път заради мъртва мишка, която мъж намери в кафето си, съобщават западни медии.

Канадецът Рон Мораис от град Фредериктън често посещавал заведения за бързо хранене. Последният път, когато минал през Макдоналдс обаче, неочаквано получил и бонус към кафето си. Когато махнал капака на чашата, за да доизпие топлата напитка, мъжът съзрял мъртва мишка в съда.

След неприятната случка персоналът на заведението веднага проверил обстойно всички помещения, но служителите не могли да намерят следи от гризачи. Експерти от Министерството на здравеопазването също са проверили обекта, но и те отричат да са открили нещо нередно в него.

От Макдоналдс още не са се извинили на клиента за изненадата, която е получил към кафето си. Те възнамеряват да го направят, чак след като разнищят ситуацията.

И въпреки че от компанията недоумяват как може да е попаднала мишката там, историята помни и други случаи, в които са откривани неочаквани подаръци в храни от заведенията за бързо хранене.

Преди време Грег и Стейси Тери също останаха много изненадани след посещение в Макдоналдс. Двойката обаче извади далеч по-голям късмет от Рон Мораис и вместо с гризач се сдоби с крупна сума.

Мишка

Семейството получи от служител на закусвалнята хиляди долари, които е трябвало да бъдат изпратени за съхранение в банката. Инцидентът станал, когато двамата съпрузи наминали през Макдоналдс, за да си вземат закуска, както обикновено. Вместо хамбургери, обаче, хартиеният плик, който те получили, съдържал няколко хиляди долара, внимателно подредени и пакетирани.

Навярно всеки друг на мястото на Грег и Стейси щеше да си замълчи за случилото се. Двамата съпрузи обаче се оказват прекалено съвестни и веднага се връщат в заведение, където предават пакета с парите. По същото време служителите на ресторанта вече били разбрали за грешката и се опитвали всячески да открият клиентите, „задигнали“ оборота им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest