gotvach.bg»Статии»Любопитно»Суши върху голо женско тяло е хит в Англия

Суши върху голо женско тяло е хит в Англия

Суши

Феновете на киноварианта на "Сексът и градът" вероятно помнят сцената, в която Саманта организира изненада за любимия си мъж като украси тялото си със суши.

Възлюбеният на героинята не оцени оригиналността на идеята й, но в реалния живот англичаните, които могат да си го позволят, го оцениха подобаващо.

Японското изкуство niatomori, познато на японската аристокрация от древни времена, вече стигна и до Европа. Лондончани могат да угодят на себе си, ядейки източните деликатеси суши направо от голите тела на модели.

Видове Суши

Niatomori, което буквално означава "демонстрация върху женското тяло, се появява в Англия благодарение на двама местни предприемачи.

Трапезата върху голо женско тяло ще струва 250 лири стерлинги (около 410 долара) на човек. На клиентите се предлага чаша шампанско като аперитив и 10 порции суши приготвени от професионални готвачи от Япония.

"Тази игра е подходяща за по-заможните хора, които си падат по приключенията и желанието да опитат нещо ново. Например, бизнесмени, които искат да впечатлят своите чуждестранни партньори", казва един от основателите на бизнеса Найджъл Карлос.

Според него през годините niatomori-традицията е съществувала извън Япония в нелегалност и то предимно в Съединените щати. По нея си падат много известни личности, включително Брад Пит и Джордж Клуни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати