gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Хималайската сол ни подмладява!

Хималайската сол ни подмладява!

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
10014127485
Хималайска сол
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
36.00 лв.
Виж ››

Преимуществото на хималайската сол пред обикновената е, че тя е напълно натурална и без токсини. Хималайската сол е по-чиста и по-добра. Тя се добива от пакистанска част на Хималаите, където няма замърсяване с вредни вещества.

Там тя е известна като бяло злато, но въпреки това си название хималайската хол всъщност е с розов цвят. Това се дължи на атоми, които са включени в кристалната ѝ решетка и са едни от най-съвършените форми в природата. Съдържа натурални минерали и елементи, които се намират и в човешкото тяло.

Хималайската сол носи редица ползи за здравето, тя успява да контролира водните нива в човешкото тяло, за да може да функционира по-добре.

Сол

Поддържа много добро ниво на кръвната захар и ограничава външните признаци на стареене. Повишава здравината на костите и намалява мускулните спазми, както и проблеми със синусите.

Понижава риска от артрит и ревматизъм, както и риска от поява на камъни в бъбреците. По време на бременност също е много полезна, защото подобрява състава на амниотичната течност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ирина Андреева Jolie
От извесно време започнах да купувам само хумалайска сол,тази която е не много едро,но не и смляна съвсем.От както готвя с нея наистина се чувства разлика.Нито се подува стомаха от задържане на вода,нито сме жадни за още сил, слагам по малко.Препиръчвам горещо употребата и.
0
0