Gotvach.bg»Избрани Колекции»Хималайска Гъба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В отделна купа се разбива яйцето, добавят се кефирът, водата, олиото, солта и захарта....

Прибавя се кефирът.
Пуешкото филе се намазва с кефира от всички страни. Оставя се в хладилник за 3 часа....

Хапвайте си вкусно солени кексчета с кефир и самардала навсякъде и по всяко време....

2

Поръсете кекса с кефир и сладко от череши с пудра захар!
Да ви е сладко!...

В дълбок съд слагаме кефира, начупения на парченца банан и овесените ядки. Пасираме....

Сложете кефира с съд, в който ще замесите тестото за пърленките.
Прибавете към него содата и разбъркайте....

Добавят се кефирът и водата и отново се разбърква.
След което се добавя брашно 1 ч.ч, оцета и олиото. Разбърква се отново....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
43
30
23
10
Дай твоята оценка: