Класация: Напитките, които водят до най-тежък махмурлук

Класация: Напитките, които водят до най-тежък махмурлук

1 от 9 Снимки

9. Джин


Освен ако не излочите бутилка джин сами, след консумацията на качествен джин няма да ви се случи нищо. За да сте сигурни, купувайте напитката само от доказали се магазини. Ако прекалите или пиете менте, ставате тъжни, безочливи и груби и единственото по-лошо нещо от това, е следващата сутрин.

Махмурлукът е познат до болка на любителите на алкохолни напитки. Прекаляването със спиртни течности винаги е водело до подобно неразположение. Някои напитки обаче носят много по-тежки последици след себе си от други.

Класацията, която сме изготвили днес, е на алкохолните напитки според тежестта на махмурлука. Започваме с най-безобидните до тези, които носят най-сериозни последици, включващи замайване, гадене и повръщане.

Колкото и да ви е странно, на едно от последните места, 10-то, стои водката.

Тя е една от най-чистите напитки. В нея не се съдържат никакви оцветители и токсични вещества. На следващата заран погледът ви ще е чист като нейния състав. Ако пиете правилно, има вариант дори да нямате махмурлук. Пиете ли нискокачествена водка обаче, събуждането ще се доближи до това да осъмнете в моргата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати