Заведение предлага бургер с романтична изненада за Свети Валентин

Празникът на влюбените е денят, в който се предлагат най-много годежи. Именно от тази закономерност са се вдъхновили собствениците на заведение за бургери в Бостън, като са включили в менюто специален сандвич с годежен пръстен по случай Свети Валентин.

14-ти февруари е сред най-вълнуващите празници за младите двойки. Около Деня на влюбените те започват трескава подготовка за изненадата на любимия човек. Тази дата е и свързана с много предложения за брак.

И докато някои мъже все още се чудят как да зададат на половинката си важния въпрос, от ресторант за бързо хранене в САЩ са измисли решение на дилемата. Те предлагат специален бургер с годежен накит, който е идеалният израз на любовта.

По принцип самият сандвич не е нищо особено и струва 3 долара, но заради наличието на луксозен пръстен в него стойността му веднага скача на 3000 долара. Бижуто е дело на известния бижутер Нийл Лейн. Изработено е от злато и нежни диаманти.

Желаещите да изненадат любимата жена с романтичен бургер, трябва да направят заявка за специалитета поне два дни преди Деня на влюбените. След това годежният пръстен ще бъде внимателно поставен в сандвича и сервиран на дамата, за която е предназначен.

И макар идеята да е доста оригинална и ексцентрична, от заведението в Бостън разкриват, че все още нямат сигурни поръчки. Те обаче се надяват да намерят своите клиенти, тъй като няколко господа вече демонстрирали интерес към нестандартната идея.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати