gotvach.bg»Статии»Диети»Партньорът прави ли ви дебела?

Партньорът прави ли ви дебела?

РалицаРалица
Новак
2423
Партньорът прави ли ви дебела?
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Разменянето на продължителни влюбени погледи по време на вечеря на свещи, гушкането на дивана…няма нищо по-желано и хубаво от топлината и разбирането, които получавате в една връзка. Да бъдеш част от двойка е прекрасно за настроението, но не винаги е толкова добро за талията.

Усещането за комфорт с мъжа до вас понякога води до качване на повечко килограми. Изследвания твърдят, че любовните връзки са виновни за наддаването средно с 4.5 килограма при дамите.

Партньорът прави ли ви дебела?

В случай, че приятелят ви настоятелно саботира грижата за вашата фигура, можете деликатно да избегнете намеренията му, без да нарушавате любовното си щастие. Ето няколко често срещани проблеми по тази тема и ценни съвети за тяхното решаване.

Няма време за упражнения

Изборът е ясен – да прекарате всяка свободна минута с мъжа, който разгорещява сърцето ви, или да изберете пътеката…Не е изненада, че фитнесът винаги изостава от дневния ред, когато хората започнат сериозна връзка. Решението – направете редките тренировки по-натоварени - по този начин ще постигате по-бързи резултати и ще имате повече време за любимия.

Ядете мъжки порции

Лесно можете да попаднете в капана да си поделяте огромни вечери. Мъжете се нуждаят от 500 до 1 500 калории повече от колкото жените. Ето защо в напълно възможно, докато той се чувства комфортно, вие да да не можете да си влезете в дънките. Диетолозите препоръчват на дамите да консумират ¼ по-малко храна, отколкото партньорите си. Полезен съвет е да избирате малки порционни чинии, които също могат да бъдат натрупани и да изглеждат апетитно.

Вкусни романтични вечери

Дали ще е в лъскав ресторант или романтична вечеря вкъщи – малко глезене от време на време не е проблем. Когато обаче чревоугодничеството и преяждането с вкусотии се превърне в ежедневие – е време да предприемете действия.

Изследвания доказват, че романтичната атмосфера предразполага освен към релакс и към прекаляване с ястията.

Съветите при подобна поредица с неизбежни вечери е да се откажете от хлебчетата, поднасяни към храната. Също така се опитайте да се ограничите само до чаша, а не бутилка вино. Вместо да се глезите с първо, второ и трето – добре ще е за фигурата ви да се ограничите само до две ястия по време на вечерята с партньора. Ако обаче не можете да устоите на десерта и все пак си поръчате – постарайте се да го споделите с любимия.

Партньорът прави ли ви дебела?

Той ви подвежда към изкушения

Това не означава, че задължително ви слага бисквити в устата – но все пак времето, прекарано с него, отслабва волята ви. В същото време купите в дома му винаги са пълни с чипс или кейкове, на които рядко можете да устоите.

Изследвания показват, че 70 % от жените не получават разбиране в опитите си да отслабнат от страна на техните партньори. Това обаче не означава, че мъжете са безразсъдни или егоисти – те просто не знаят по-добър начин да ви разведрят от този да ви изненадват с лакомства или да ви заведат в заведение за хранене.

Решението е да говорите с партньора за това с какво може да ви бъде полезен в процеса на отслабване. За пример той може да ви подкрепи като идва с вас на разходки или пък да държи лакомствата на място, където не ги виждате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ивайло
ивайло
16.11.2011 10:45
За пример, той може да ви подкрепи като идва с вас на разходки или пък да държи лакомствата на място, където не ги виждате. - в корема на мъжа.
1
1
Мирослава
Мирослава
25.12.2015 18:54
в корема на мъжа.Точно там е идеално :)
0
0